Esküvő - Felejthetetlen esküvő helyszín Budapesten

ONLINE FOGLALÁS
Érkezés Távozás
Felnőtt Promóciós kód Gyermekek

Kapcsolat

További információ és ajánlatkérés

t: 06 1 2313 626

e:: event@aqua-world.hu


Aktuális időjárás

felhős felhős

4.7°C

Holnapi időjárás
kissé felhős
3°C - 7°C

Esküvő

Tervezze meg előre életre szóló esküvőjét az örök nyár szigetén... Professzionális és teljes körű szolgáltatást kínálunk Önnek egy csodálatos esküvői helyszínen Budapesten! 
Kedves Jegyespár!

Köszönjük, az érdeklődésüket a Ramada Resort Budapest, mint esküvőjük leendő helyszíne iránt.

Valamennyi ember életében előbb vagy utóbb elérkezik a nagy esemény, az esküvője, amit szeretne igazán felejthetetlenné tenni. Egy esküvő megszervezése rengeteg időt, energiát, utánajárást igényel, amelyet sokan munkájuk után kénytelenek szervezni. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ezen a napon minden Önökért legyen. A nagy nap gondos megtervezése, a legapróbb részletekre is ügyelő szakembereink garanciát jelentenek arra, hogy ezen a napon Ön mindent profi kezekben tudhat. 

Egyedülálló esküvői helyszín Budapesten, ahol csodálatos panoráma fogadja azokat a párokat, akik úgy döntenek, hogy a Ramada Resort – Aquaworld Budapest szálloda- és élményfürdő komplexumot választják esküvőjük helyszínéül. Tágas belső terek, egyedülálló méretű panorámateraszok, exkluzív rendezvénytermek, figyelmes szakemberekből álló csapat várják a házasulandókat és a násznépet. Az elegáns környezetben az ünnepi hangulatot a fehér, földig érő damaszt abroszok, a vajszínű vagy fehér damaszt szalvéták, hozzáillő virágköltemények és székselymek fokozzák. 

Esküvőszervező szakembereink gondoskodnak az érkező vendégek fogadásáról, az ültetőkártyák megrendeléséről és elhelyezéséről, a dekorációról, sőt még arról is, hogy egy profi fotós megörökítse a legszebb és legemlékezetesebb pillanatokat. Nyári délutánokon a hangulatos panorámateraszon biztosítunk lehetőséget a polgári szertartásra valamit az azt követő pezsgős koccintásra. Széles választékú vacsorakínálatunknak köszönhetően olyan menüt állítunk össze, ami egészen biztosan a legkritikusabb vendég ízlését is elnyeri. Nincs olyan, amit csapatunk meg ne tudna valósítani. 

A jegyespár felkészülését és felfrissülését nemcsak a szállodában található Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpont, hanem az Aquaworld is garantálja. Akik extrém leány- vagy legénybúcsúra vágynak, azoknak megfelelő kihívásokkal szolgálunk: szörfözhet, búvárkodhat vagy akár ügyességét is kipróbálhatja a kültéri kalandparkban. Az apartmanház -1 szintjén található szórakoztatóközpontban további lehetőségeket kínálunk, mint söröző, moziszoba. A friss házasokat egy elegáns lakosztályt várja nászéjszakára, akiket gyertyafényes vacsorával várunk vissza házasságuk első évfordulóján.

Örömmel készítünk Önök számára személyre szabott ajánlatot életük egyik legfontosabb napjára! 

9 KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK, AMELLYEL KEDVESKEDNI SZERETNÉNK ESKÜVŐJÜKRE

  1. Ingyenes teremhasználat az esküvői vacsorára, valamint a polgári szertartásra, utóbbi esetén akár szabadtéren is.
  2. Grátisz üdvözlőital az ifjú pár meghívott vendégei részére.
  3. Megrendelés esetén a kiválasztott menüsor alapján lehetőség egy próbaétkezésre.
  4. Minden 7 évesnél fiatalabb gyermek számára ingyenes étkezés, 14 éves kor alatt 50% kedvezmény a menü árából.
  5. Kényelmes és elegáns junior lakosztály a nászéjszakára jéghideg pezsgővel és gyümölcsbekészítéssel, gazdag büféreggelivel és Oriental Spa használattal.
  6. Két ingyenes parkolóhely biztosítása a szálloda mélygarázsában.
  7. Kedvezményes szállás a násznépnek.
  8. További ingyenes parkolási lehetőség a szálloda szabadtéri parkolójában.
  9. Házasságuk első évfordulóján gyertyafényes vacsorameghívás az ifjú pár részére.

Ajánlatunk 2014. december 31-ig vehető igénybe, minimum 30 fős esküvők esetén, foglaltságunk
függvényében (kivéve kiemelt időszakok)

Hirdetésünk nem minősül üzleti ajánlatnak!
Személyre szabott ajánlatunkért kérjük, kattintson az ajánlatkérő gombra!

SZÉP Kártya elfogadóhely


Kövesse a komplexumot
facebookiwiwflickrmyspaceyoutube

RAMADA RESORT - AQUAWORLD BUDAPEST  Ι  H-1044 Budapest, Íves út 16. Ι  tel:+36 1 2313 615  Ι fax: +36 - 2313 619 Ι  reservation@aqua-world.hu