Komplexum - Ramada Resort Aquaworld Budapest

ONLINE FOGLALÁS
Érkezés Távozás
Felnőtt Promóciós kód Gyermekek

Aktuális időjárás

közepesen felhős közepesen felhős

5.7°C

Holnapi időjárás
felhős
1°C - 5°C

Virtuális túra 360˚

ELFOGADÓHELY


Komplexum

A komplexum Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfôje mellett fekszik, zöld környezetben, de mégis közel a város központjához. A szállodából a repülôtér autóval 25 perc alatt elérhetô.

Az Ramada Resort – Aquaworld Budapest komplexum összesen 86 ezer négyzetméteren terül el.

A komplexum fürdője két részből áll: az Aquaworld Budapest élményfürdőből, illetve a Ramada Resort szálloda fürdőjéből, ahol összesen 21 medence található, melyek egyesített vízfelülete meghaladja a 3300 négyzetmétert

A komplexum előtt és a szálloda mélygarázsában összesen 1000 parkolóhely található.

Az AQUAWORLD Budapest élményfürdőt 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriási kupola fedi, a kupola alatti – alátámasztás nélküli – fedett terület 4200 négyzetméter. Az Aquaworld Budapest élményfürdő egyidejű maximális kapacitása 1800 fő.

A négycsillag superior Ramada Resort Budapest szálloda egy impozáns, hullámvonalú, nyolcemeletes főépületből, valamint a főépülethez földalatti folyosóval kapcsolódó négyszintes apartmanházból áll. Az összesen 309 szobával, lakosztállyal és apartmannal rendelkező szálloda 838 vendéget tud elszállásolni egy időben.

Az első szinten található az 1000 négyzetméter alapterületű konferenciaközpont, amely a nyolcadik szinten elhelyezkedő exkluzív bankett-terem igénybe vételével tovább bővíthető. Magyarországon egyedülálló módon valamennyi termet mobilfalak határolják, ami számtalan variációs lehetőséget rejt magában. Maximum 15 szekcióterem alakítható ki, a legnagyobb terem 550 fő befogadására alkalmas, de az egybenyitható terek akár kiállításoknak vagy nagyszabású fogadásoknak is otthont adhatnak.

A szálloda konferenciaközpontjának kapacitása közel 1000 fő.

A szállodában ezen túl helyett kapott még egy 3 szintes wellness és fitneszközpont, az Oriental Spa, egy szórakoztatóközpont mozi teremmel, 3 étterem, 3 bár, és egy 200 négyzetméter területű játszóház, valamint a komplexumhoz tartozik egy 1,5 hektáros belső park játszóterekkel, kerti tóval, és csapatépítésre is kiválóan alkalmas kalandparkkal.

Szálloda

Ramada Resort - Aquaworld Budapest négycsillag superior wellness- és családbarát szálloda szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten

Szálloda »
 
Aquaworld

A szállodából közvetlen átjáró nyílik Európa legnagyobb fedett élményfürdőjébe, az Aquaworld-be. A vízi élménypark egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. 

Aquaworld »
 
Oriental Spa

A szálloda keleties hangulatú, háromszintes wellness- és fitneszközpontja, az Oriental Spa gazdag szolgáltatáskínálattal várja a kikapcsolódni és szépülni vágyókat.

Oriental Spa »
 
Budapest Klinikken

Örömmel jelentjük be, hogy szállodánkban megnyitotta kapuit az első norvég fogászati ​​klinika!  A legjobb és legmodernebb fogászati berendezésekkel, magas színvonalú szolgáltatásokkal és professzionális csapattal várjuk Vendégeinket! 

Budapest Klinikken »
 
SZÉP Kártya elfogadóhely


Kövesse a komplexumot
facebookiwiwflickrmyspaceyoutube

RAMADA RESORT - AQUAWORLD BUDAPEST  Ι  H-1044 Budapest, Íves út 16. Ι  tel:+36 1 2313 615  Ι fax: +36 - 2313 619 Ι  reservation@aqua-world.hu