Specialitásaink - Ramada Resort Aquaworld Budapest családi és wellness szálloda

ONLINE FOGLALÁS
Érkezés Távozás
Felnőtt Promóciós kód Gyermekek

Oriental Spa

Nyitva tartás:
Minden nap 7 órától 22 óráig (medencetér zárás 21:40)

Masszázs:
H-P 10:00 – 20:00
SZo-V 08:00 – 20:00

Fodrászat:
H-SZo 10:00 – 19:00

Kozmetika:
H-V 10:00 – 19:00

További információ:
Tel: 06 1 2313 693
Email: info@orientalspa.hu
Web: www.orientalspa.hu

ELFOGADÓHELY

Specialitásaink

Water-Shiatsu masszázs
A Watsu®, azaz a vízi Shiatsu egy új masszázsforma, melyet a mai testkezelési gyakorlat legjelentősebb előrelépéseként tartanak számon.

Watsu

Gondtalan lebegés

A kezelt személyt a terapeuta a vízben lebegteti, tartja és mozgatja, ami a befogadót a másikkal való kapcsolat és bizalom egy új szintjére emeli. Ezen tulajdonsága, valamint a testmeleg víz kedvező terápiás hatása és a nagy mozgásszabadság egy olyan eljárást eredményez, mely lényünk minden szintjén, testünk mellett lelkünkön is kifejti hatását.

Teljes ellazulás

A Watsuval egy nagyon mély relaxációs állapot érhető el. A mozgatást gyengéd nyújtásokkal, akupresszúrás pontok nyomásával és a Shiatsu masszázs elemeivel egészítjük ki, melyek az engergiarendszert harmonizálják. A felhajtóerő kedvező hatását kihasználva úgy tudjuk tehermentesíteni a gerincet, átmozgatni az ízületeket és megnyújtani az izomokat, ahogy a szárazföldön az nem lehetséges. A ritmikus, tánclejtésszerű mozdulatokat a légzéssel összhangban végezzük, melyek célja a test és az elme természetes regenerálása.

Stresszoldás

A Watsu csökkenti a szorongást, javítja az alvási ritmust, erősíti az immunrendszert, serkenti a belső szervek működését. A mindennapi stressz káros hatásainak leküzdésére kifejezetten alkalmas. Wellness programként, közérzetjavító céllal is nagyon kellemes élményt nyújt, de számos betegség esetében is enyhülést hoz. Kiegészítő terápiaként alkalmazzák testi fogyatékosság vagy idegrendszeri zavar, izombetegségek és érzelmi sérülések gyógyítására. Rehabilitációs programok részeként is eredményes.

A Watsu Magyarországon újdonságnak számít. Hazai gyakorlói szigorú, nemzetközi minősítést alkalmazó képzési rendszerben sajátítják el a szükséges ismereteket.

Vendégkönyvünkből:

„...mázsás terheket vettek le a vállamról.” 

„…teljesen kikapcsolt, felfrissített.”

„…átéltem a testenkívüliséget.”

„..eggyé váltam a vízzel.”

További információért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a 06 1 2313 693-as telefonszámon vagy a info@orientalspa.hu e-mail címen.

SZÉP Kártya elfogadóhely


Kövesse a komplexumot
facebook iwiw flickr myspaceyoutube

RAMADA RESORT - AQUAWORLD BUDAPEST  Ι  H-1044 Budapest, Íves út 16. Ι  tel:+36 1 2313 615  Ι fax: +36 - 2313 619 Ι  reservation@aqua-world.hu