Hajós vacsora Budapesten

Budapest hemzseg a jobbnál-jobb éttermektől, a hangulatos pizzériáktól, de ha egy kicsit különlegesebb estét tervezel, ha szívesen kiszakadnál a hétköznapi közegből, a város nyüzsgő zajából, akkor egy hajós vacsora lesz a befutó választás.

A fővárost kettészelő Duna remek lehetőséget teremt a hajózásra. Nem is csoda, hogy a külföldi turisták egyik legkedveltebb budapesti programja a sétahajózás. A Dunán hajózva elénk táruló impozáns látvány azonban nem csak a külföldieket veszi le a lábáról, még az egyébként fővárosban élőket is elvarázsolja az újszerű élményként ható dunai panoráma, ami a hajóról elénk tárul.
Képzeld el, ahogy az ínycsiklandó fogásokat végigkóstolva elhajóztok az éjszaka kivilágított parlament mellet, át a legszebb budapesti hidak alatt. Míg elfogyasztjátok vacsorátokat a lágyan ringatózó hajón, kellemes zongoraszó, vidám dallamok fokozzák a romantikus hangulatot.

A hajós vacsorák további nagy előnye, hogy nem kell nyüzsgő tömegtől tartanotok. Míg az éttermekben folyamatos és elkerülhetetlen az állandó jövés-menés, addig a hajón a vendégsereg az indulástól a megállásig változatlan marad, így jóval nyugodtabb, meghittebb a légkör, mint egy népszerű belvárosi vendéglátóhelyen.

A budapesti kisebb-nagyobb hajós társaságok rendkívül gazdag programkínálattal állnak a hajózni vágyók előtt. A pizzás városnézéstől kezdve, a lazább büfévacsora mellett akár még 4-fogásos, élő zenei műsorral kísért programon is részt vehetsz.

A hajós programok ideálisak városnézés gyanánt, szuper alternatívát nyújtanak a mindennapok színesítésére, de ajándék gyanánt is elsőosztályúak.

Te hajóztál már éjszaka Budapesten?

Válassz a budapesti hajós társaságok széles programkínálatából és lepd meg magad és szeretteidet egy különleges élménnyel, akár a hétköznapokon is!