Itt a példa egy tökéletes vízszerelő brigádra!

Éppen most költöztünk be egy új lakásba, és sajnos egy olyan tapasztalat ért most engem, ami sajnos meglehetősen negatívan érintett, de legalább egy jó tanulsággal is szolgál a számomra.

Azt szeretném, hogy Ti már ne a saját hibátokból, hanem az enyémből tanuljatok.

Szóval az történt, hogy a feleségemmel egy új albérletet kezdtünk el keresni, mert nemsokára érkezik közénk a babánk, és emiatt a régi lakásunk már kissé szűkössé vált volna.

Találtunk is egy olyan lakást, ami látszólag pont megfelelő volt a számunkra: elég tágas, van hozzá terasz és még a szomszédok is normálisnak tűntek.

Ja, és ami miatt igazán tetszett nekünk, hogy egy zöldövezetben található, emiatt aztán ha sétálni támadna kedvünk a gyermekünkkel, azt majd egy kényelmes és tiszta környezetben tehetjük meg.

Sajnos túl hamar döntöttünk, mert ha kicsit jobban utánanézünk a lakás állapotának, akkor talán nem is költözünk be oda, vagy legalábbis nem rögtön.

Na jó, most már biztosan érdekel Titeket, hogy mégis mi a fene baja lehetett a lakásnak, miközben ennyi szépet írok róla. Hát akkor elmondom Nektek!

A probléma a vizesedő fal volt. Sajnos pont nem láttunk rá, mert eltakarta egy nagyobb bútor. A lakás tulaja egyébként nagyon korrektnek tűnt, és szinte biztosak vagyunk benne, hogy Ő sem tudott arról, hogy probléma lenne a vízvezetékekkel. Őt is legalább akkora „meglepetéséként” érte ez a dolog, mint minket.

A vizes falat egyébként akkor vettük észre, mikor az előző lakó jött elvitetni néhány bútorát, amit követően rögtön szóltunk is a lakás tulajdonosának. Biztosított minket, hogy olyan hamar talál megoldást erre a problémára, amilyen hamar csak lehetséges, de azért látszott rajta, hogy gondban van, mert fogalma sem volt még, kihez is lenne érdemes fordulnia.

Az volt a nagy szerencsénk, hogy én már ismeretem egy szolgáltatót régebbről, akivel hihetetlenül jók a tapasztalataink. Oda is adtam az elérhetőségüket a lakás tulajának, így innentől kezdve már sínen voltak a dolgok.

Szóval akkor kik is ők? Itt a honlapjuk: vizgazfutesszerelo24.hu, ahol mindent megtaláltok.

Na jó, ennyivel azért nem intézem a dolgot, mert megérdemlik, hogy írjak róluk, és talán még Titeket is érdekel a saját tapasztalatom velük kapcsolatban.

Ha valaki azt mondaná nekem, hogy vizszerelő, akkor a legelső dolog, ami eszembe jutna, az ez a príma szolgáltató lenne. Pedig az igazság, hogy nem csak ezzel foglalkoznak, de még gázszereléssel és fűtésszereléssel is. Ja, majd’ elfelejtettem: a dugulás kiküszöbölése is ott szerepel a repertoárjukban!

Ez az utóbbi csak azért nem jutott rögtön eszembe, mert ezt az egy szolgáltatásukat még nem vettem eddig igénybe, de biztos vagyok benne, hogy ebben is olyan fantasztikusan teljesítenek, mint a többiben!

Ha valami találó szöveget kéne írnom velük kapcsolatban, akkor ez valahogyan a következőféleképpen nézne ki: „jönnek, javítanak és mennek.”

Oké, nem ez a legjobb reklámszöveg a világon, de talán átjön a lényeg.

Amit mondani szeretnék, hogy ők nem csak gyorsan, de alaposan is dolgoznak. Biztosak lehettek benne, hogy ha valamihez ők hozzányúlnak, az sokáig és megbízhatóan fog működni.

Szerintem nem létezik olyan probléma, amivel ők már ne találkoztak volna a területükön. Miért vagyok ebben ennyire biztos? Nos, a cég 30 éves működése szerintem sokat elmond róluk.

Ha valakik ennyi ideje működnek, az csak egyvalamit jelenthet: már mindent láttak.

A hosszú működésű idejük azt is sejteti, hogy egy megbízható társaságról beszélünk, akik a szakértelmüknek és az odaadásuknak köszönhetően tudnak ilyen sokáig megmaradni.

De most jöjjenek a saját tapasztalataim!

Néhány évvel ezelőtt a tél kellős közepén megtörtént az, amitől olyan sokan tartanak: a fűtésünk úgy döntött, hogy szabadságra megy.

A koronája az volt a történetnek, hogy az átlagosnál is hidegebb volt, szóval olyan valakit kellett találni, aki lehetőleg azonnal képes elkezdeni a javítási munkálatokat, ami eléggé lehetetlennek tűnt.

Áldom a feleségemet, aki gyorsan rátalált a vizgazfutesszerelo24.hu csapatára, hiszen ők már egy órán belül ott voltak nálunk. Leírom számmal is, hátha valaki nem hiszi el, amit olvas: 1 órán belül!

Ha valaki nekem korábban azt mondja, létezik olyan vizszerelő, aki ennyi időt alatt hozzálát a probléma kijavításához, akkor én biztosan nem hiszem el neki, sőt, még ki is nevettem volna!

Tudom, hogy hihetetlen, de rájuk ez tényleg igaz! Ha igazán nagy a baj, akkor ők azonnal sietnek hozzád!

Amit még érdemes tudni rólam, hogy igazán nem vagyok egy műszaki zseni, így mikor felhívtam őket, kicsit tartottam tőle, hogy azt sem fogom tudni elmondani, hogy mi a probléma. A telefonban azonban tekintettel voltak erre, és úgy tették fel a kérdéseiket, hogy arra olyanok is válaszolni tudjanak, aki hadilábakon állnak ezzel a témával.

A kiérkező szerelőkön látszott, hogy már nagyon-nagyon régóta vannak a szakmában. Teljes magabiztosságot éreztem a részükről, és szinte azonnal átlátták a problémát, aminek a javításához villámgyorsan hozzá is láttak.

Nem értettem túl sokat abból, amit csinálnak, de egyébként nagyon kedvesen és illedelmesen viselkedtek velünk. Egyszerűen jó érzés, mikor valakin nem csak azt látod, hogy érti a dolgát, de még emberileg is úgy érzed, hogy rendben van.

De most térjünk vissza az eredeti történethez!

Szintén nagyon gyorsan érkeztek ki hozzánk, de most más szerelők jöttek. Ennek oka, hogy ennél a cégnél minden területnek meg van a szakértője, így biztosak lehettek benne, hogy olyanok jönnek ki hozzátok, akik tökéletes választást jelentenek.

Megnyugtattak minket, hogy a bontást úgy végzik majd el, hogy a lehető legkisebb kárt tegyék a falban. Az ígéretüket tényleg betartották: meglepően kis helyen bontottak csak, de ennek ellenére tökéletesen képesek voltak orvosolni a problémát. Valamiféle kamerát is használtak, amivel meglehetősen nagy pontossággal képesek voltak bemérni a probléma helyét.

Én és a lakástulajdonos is nagyon örült ennek, mert mi azt képzeltük, hogy majd a lakásnak a fele romokban fog heverni, de erről szó sem volt.

Valami csőrepedés okozta egyébként a problémát, amit gyorsan megszüntettek.

Azóta a lakásban nyoma sincs a vizesedő falaknak, szóval kijelenthető: megint tökéletes munkát hagytak maguk mögött.

Ez azért nem semmi, tekintettel arra, hogy még nem is dolgoznak drágán.

Én mindig őket fogom keresni, ha valami baj lesz a lakással, mert egyszerűen náluk nincs jobb!

És hogy mi a történetnek a tanulsága, amiért tulajdonképpen belekezdtem ennek a cikknek a megírásába?

Ha új ingatlanba költöztök, mindig nézzetek be a szekrény mögé, de ha erről megfeledkeztek és kiderül, hogy valami baj van, akkor forduljatok a vizgazfutesszerelo24.hu csapatához!

Ők azok, akik gyorsan, alaposan és lelkiismeretesen végzik el a munkájukat ezen a piacon.

Igazán remélem, hogy elmentitek a weboldalukat, és őket fogjátok keresni, ha majd egyszer szükségetek lesz egy ilyen jellegű szolgáltatásra.

Tudom, hogy nem fogjátok ezt a döntést megbánni később!