A magyar TCL klíma nagyker kínálata

TCL márka 1981 óta létezik. Töretlenül az egyik világvezető a háztartási gépek és a szórakoztató elektronika gyártásában. Gondoljunk csak a Thomson televízióra, az Alcatel vagy a Blackberry telefonra, de az IKEA üzletéből elhozott házimozi rendszerünk is TCL. Klímákkal 1999 óta foglalkoznak, így a TCL klíma kicsit több mint 20 éves. A világ 165 országában forgalmazzák a GREE gyárában készülő alkatrészekből összerakott klímát, amit a magyar TCL klíma nagyker szintén biztosít a lakossági ügyfelei számára.

A TCL klíma nagyker termékei a megbízhatóságot és a megfizethetőséget képviselik a légkondicionálók piacán. A márka számára fontos a folyamatosan szinten tartott színvonal, az energiahatékonyság, az egyszerűen használhatóság és az egyedi dizájn megoldások minden szériájuk esetén.

Hosszú évek munkájának és a legszigorúbb minőség-ellenőrzési követelményeknek eredményeként a TCL klíma nagyker a kiváló minőségű, megbízható klímaberendezésekkel a magyar piac állandó szereplői. A márka valóban legelismertebb és minőségi termékeket gyártó gyárakból (GREE) szerezi be az alkatrészeket, amikből aztán megbízható gyártástechnológiával készült készülékeket árusít. Céljuk a piacon a verhetetlen ár-érték arány fenntartása, amit a folyamatos magas színvonalú ügyfélélmény biztosításával fokoznak.

Minden TCL klíma belsejében csúcstechnológiás motorok és kompresszor működnek. Segítségükkel rövid idő alatt képesek biztosítani akár a meleg, akár a hűvös levegőt is az otthona számára. Minden a TCL klíma nagykerben forgalmazott készülék fűtésre optimalizált, így nem a nyári hónapokra korlátozódik kizárólag a használata, hanem az év teljes egészében kihasználható. Valódi befektetésként tekinthet a TCL klímakészülékére, hiszen az átmeneti időszak hónapjaiban önállóan is megoldható vele a fűtés, a téli hónapok alatt pedig kiegészítőfűtésre alkalmas -20°C-ig szabadon kihasználva.

A nem túl szimpatikus vagy ügyfélbarát TCE-26CHSDA nevet viselő széria egyesíti magában mindazt, amit a vásárló elvár egy nagy múltú terméktől. A TCL klíma nagyker nem árul zsákbamacskát, mindent a minőségre és a megbízható márkanévre épít. 2.6 kW-os hűtőteljesítménnyel, 3,4 kW-os hűtőteljesítménnyel, 5,1 kW-os hűtőteljesítménnyel és 6,8 kW-os hűtőteljesítménnyel is elérhető klíma a szérián belül. Mindegyik termék A++ energiaosztályú hűtési funkció használatakor, fűtési alatt A+ energiaosztályú. Kifejezetten csendes kialakítású mind a beltéri, mind a kültéri egység. Ezenfelül a tervezőmérnökök arra is oda figyeltek, hogy a letisztult dizájn mellett a két egység súlya se legyen magas, így is támogatva a könnyű felszerelhetőséget.