Takarékos vásárlás a Kaufino segítségével

A üzletláncok alapvető működési elve a fogyasztás támogatása. Számos olyan praktikát alkalmaznak, amelyekkel arra ösztönzik a vásárlókat, hogy azok a lehető legtöbb pénzt költsék el üzleteikben. A vásárlási szokásainkban történő néhány apró változtatással azonban könnyen kikerülhetjük ezeket a buktatókat. Ezáltal igen komoly összegeket takaríthatunk meg a hó végén.

Minden egy helyen

Az internet felhasználók egyre nagyobb számban veszik igénybe a Kaufino gyűjtőportál szolgáltatásait, amelyek segítséget nyújtanak a vásárlóknak eligazodni az élelmiszerláncok aktuális kínálatában. Mindenképpen érdemes rendszeresen ellátogatni a Kaufinora, ha éppen Tesco online katalógusát vagy az Aldi szórólapját szeretnénk gyorsan átnézni. A Lidl akciós újságát lapozható formában akkor is könnyedén elérhetjük mobiltelefonunk segítségével, ha épp a metrón vagy a buszon ülünk. Tehát nem csupán pénzt, hanem időt megtakaríthatunk a gyűjtőportálnak köszönhetően.

A Kaufino szolgáltatásai egyrészt amiatt örvendenek kiemelkedő népszerűségnek, mert segítséget nyújtanak az emberek számára, hogyan tehetik a bevásárlást pénztárcabarátabbá, másrészt a portál naprakész és folyamatosan frissülő tartalmának köszönhetően az összes üzletlánc és nagy áruház legfrissebb akcióit egy helyen gyűjti össze. A Kaufinon éppúgy megtaláljuk az Aldi termékeket, mint a legfrissebb Lidl online újságot vagy éppen az aktuális Tesco katalógust.

Átláthatóság, egyszerűség

A Kaufino legnagyobb előnye egyszerűségében és jó átláthatóságában rejlik. Néhány kattintás, és máris a szemünk elé tárul a különböző áruházak legfrissebb termékkínálata és akciós újságaik. Mindössze pár kattintással könnyedén válthatunk a Lidl akciós újságáról akár a Tesco online katalógusára vagy éppen az Aldi szórólapjára. Az azonos termékek árát össze is tudjuk hasonlítani, így biztosak lehetünk abban, hogy az áruhoz a lehető legkedvezőbb áron jutunk hozzá.

Mindehhez pedig nincs másra szükség, minthogy hetente a szabadidőnk néhány percét a vásárlás előzetes megtervezésének szenteljük. Jó ha tisztában vagyunk azzal, hogy például a teavajra a Lidl akció hétfőtől csütörtökig tart, vagy a kedvenc joghurtunk éppen az Aldi online szórólapjában árengedményben van. A Kaufino pedig pontosan abban nyújt számunkra segítséget, hogy tájékozottak legyünk és eligazodjunk az áruházláncok tengernyi kínálatában. A Kaufino segítségével anyagi kereteinknek megfelelően válogathatunk az Aldi szórólapjáról éppúgy, mint a Tesco online katalógusából, de akár a Lidl akciós lapozható újságából is szemezgethetünk.

Csak a szükségeset

Rengetegen esnek abba a hibába, hogy vásárlásukat egyszerűen nem tervezik meg előre, főként ha élelmiszerről van szó, mondván: “azt így is-úgy is meg kell venni”. Kis energia- és időráfordítással azonban havi szinten jelentős összeget spórolhatunk meg.

A takarékos vásárlás egyik alapköve nem más, mint hogy pontosan tudjuk, mik azok a termékek, amelyekre ténylegesen szükségünk van. Ahelyett, hogy összevásárolnánk mindent az üzletek árutól roskadozó polcairól, amit a szemünk éppen megkíván, érdemes átgondolni, milyen termékekre is valóban szükségünk.

Miután a Kaufino segítségével tájékozódtunk az aktuális akciókról: mondjuk a Lidl akciós lapozható újságából, vagy a Tesco online katalógusából és tudomást szereztünk arról, hogy ezek a termékek hol érhetőek el a legjobb áron, már nincs más hátra, minthogy ellátogassunk az adott élelmiszer- vagy üzletláncba és a kosarunkba tegyük ezeket. Ezért is érdemes követnünk a legújabb Tesco akciókat, Lidl vagy éppen Aldi termékeket, melyeket az adott üzletlánc, azaz a  Tesco online katagusában, az Aldi szórólapjában vagy a Lidl lapozható akciós újságában megtalálunk. A takarékos vásárláshoz nem kell más, mint egy kis előzetes tervezés. Így mindig naprakészek lehetünk, és eldönthetjük, hogy számunkra éppen melyik áruház aktuális kínálata a legkedvezőbb, legyen ez Tesco akciós áruja, a Lidl kedvezményes termékei vagy Aldi akciós újságából éppúgy válogathatunk.