Egy fontos menedék a neten, autómániásoknak

Kezdek ráérezni erre a dologra, hogy valakit annyira beránt egy szenvedély, hogy kellemes bizsergést tud érezni bizonyos logók, emblémák láttán a neten. Az akár olajszűrők esetén is. Ez az első évem friss jogsisként, és a kocsimat is imádom! Örülök továbbá, hogy találtam egy olyan webshopot, mint a www.olajwebshop.hu, mert itt nem csak, hogy mindennel kecsegtetnek, ami mostanában nekem kell, de még csak nem is szállnak el a költségeim minden hónapban.

Mert most aztán tényleg minden a kocsiról szól… Nyilván nem tudtam ilyen fiatalon egy új verdához hozzájutni, de az Olajwebshoppal még ez is élvezet. Mindig beszerezni valami apróságot, kicsit mindig többet tenni az autóba való lélek leheléséért, és a kényelmi szint megemeléséért. Mert, a nevével ellentétben ez a bolt nem csak az életadó folyadékokat kínálja, hanem rengeteg kategórián belül mindenfélét.

Szóval a logókhoz visszatérve… Toyota, Caterpillar, Castrol, Mobil1, Valvoline. Jól ki van találva, hogy amint felmegyek az oldalukra elkezdem érezni, hogy nekem ez az örömök forrásának birodalma. De tényleg tartalmas és korrekt webshop, egyáltalán nem csak a marketingből élnek!

Sok boltjuk van, így pestieknek több helyen is lehetséges személyes átvétel, de többféle módon szállítanak vidékre is. Még raklapos áruszállítás is van, aki sokat rendel – hisz ilyesmikből előfordul… Na de milyen „milyesmikből” is? Kategóriáik az olajok mellett az adalékok, olajszűrők, ápolási karbantartás mindenféle eszközei, fékfolyadékok, kenőzsírok, fagyállók, gyújtógyertyák, ezen kívül tényleg megvannak a kínálatban a legkülönfélébb autófelszerelések, karbantartási- és szervizkellékek. Ezek nyilván nem teljesen, mindent leírni képes nagykategóriák – van ennél több érdekes dolog is, ha szétnézünk a webshopjukban!