Gree klíma

A világ egyik legnagyobb klíma készülék gyártó cége a Gree, lakossági és Ipari klímák tekintetében egyaránt. Ismerje meg a Gree klíma nyújtotta előnyöket és szerezzen be egyet az Ön otthonába is!

A Gree egy kínai alapítású légkondícionálókat gyártó cég. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ami kínai, az nem megbízható, de az elmúlt 10 év kezd rácáfolni régi berögződéseinkre. Egyre több kiváló minőségű terméket vásárolhatunk Kínából, hiszen Ők is érzik, a visszatérő elégedett ügyfél több pénzt költ el egy megbízható gyártónál.

A Gree több kontinensen és gyárban készíti légkondicionálóit. Mivel pontosan ismerik a keresletet, lakossági és ipari klímákat is gyártanak és forgalmaznak. Közel 10 ezer légkondi típust fejlesztettek ki, hogy mindenki megtalálja a számára ideális darabot. Mivel ilyen nagy a gyártási volumen, így nem jelent problémát az esetleges alkatrész beszerzés. Dizájnban és teljesítményben eltérő típusokat találunk, legyen szó egy családi ház vagy egy raktárépület hűtéséről vagy adott esetben fűtéséről.

Igen, fűtéséről. Mivel a Gree klíma állítható hűtő-fűtő klímák és minden darab inverterrel ellátott. Az inverter a klíma gazdaságos működését hivatott támogatni, hatékonyabbá teszi az áramfelvételt. A régi klímák hirtelen nagy energiát igényeltek, így megterhelték az áram hálózatot. A modern, inverteres klímák ott is használhatók, ahol az ingatlan áramhálózata már nem bírná el a komolyabb energia felvételt.

A Gree környezettudatos, így olyan hűtőközegeket használnak, amelyek nem szennyezi a környezetet és nem járul hozzá az ózon réteg elvékonyodásához.

Klímáikban automatikus leolvasztó funkció van, amely a kültéri egység időnkénti leolvadását segíti elő. Ez hideg teleken, a fűtés funkció használatával válik fontossá. A fűtés funkciónál a kültéri egységnek kell először bekapcsolnia, de lefagyott állapotban nem tudnánk használni. Szerencsére a gyártó mindenre gondolt.

Állandó kérdés a klíma tisztítása, a Gree erre is talált megoldást. Klímáikhoz kapható olyan speciális betét, amely zöldtea kivonattal készült és elpusztítja a megtelepedő kórokozók 95 %-át és fertőtleníti a keringgetett levegőt is.

Reméljük cikkünk meggyőzte arról, hogy a legjobb választás  Gree klíma! Konzultáljon munkatársainkkal és rendelje meg saját készülékét!