LOGICO Primo óvodás gyerekeknek

LOGICO Primo

A szülők igyekeznek olyan játékokat vásárolni a gyermekeiknek, amelyek hozzájárulnak a különböző képességek generálásához. A LOGICO Primo pontosan erre a célra szolgál. A használata 3 éves kortól, egészen iskolás korig ajánlott. A színes, érdekes mintázatokkal ellátott feladatlapok mindenkit játékra buzdítanak. A gyerekek megtanulják kezelni a különféle helyzeteket.

A sikerélmény átélése után szívesen fogják a soron következő feladatokat megoldani. Nem szabad semmit erőltetni, vagyis hagyni kell azt, hogy a saját tempójukban fejlődjenek. A kártyák kerettel együtt vásárolhatók meg. A foglalathoz korongok tartoznak, amelyek tologatásával megadható a helyes válasz. A kezelése egyáltalán nem bonyolult, így bárki könnyen megtanulhatja.

Meg kell említeni, hogy a keretet csupán egyszer kell megvásárolni, hiszen minden kártyacsomaggal kompatibilis. A LOGICO Primo hozzájárul a logikus gondolkodás, a türelem, a koncentráció és a kézügyesség fejlesztéséhez. Ezeken kívül a szókincs is bővül, ami fontos a kifejezésmódhoz. A gyerekek úgy érezhetik jól magukat, hogy közben rengeteget tanulhatnak.

A termék mellett, napjainkban egyre többen voksolnak. Ha eddig még nem szerezte be a csemetéjének, akkor itt az ideje, hogy megtegye! A LOGICO Primo megvásárlását online is lebonyolíthatja, amennyiben nincs ideje személyesen intézkedni. A webshopokban található árucikkek rövid leírással érhetőek el. Az ismertetőből kiderül, hogy mely területek fejlesztéséhez és hány éves kortól ajánlottak. A LOGICO Primo rendelésekor élhet a házhozszállítás lehetőségével, tehát úgy kerülhet a termék a birtokába, hogy egy lépést sem tesz érte.