Gyorsan összeszerelhető homlokzati állvány

homlokzati állvány

A különféle geometriával rendelkező ingatlanok homlokzatának építése olykor okozhat némi kihívást. A földszinten még nincs komolyabb probléma ezzel, de amint elhagyjuk talajszinten máris olyan homlokzati állvány rendszerre lesz szükség, ami követi a felület vonalát. Erre a tervezők és gyártók figyeltek, amikor megalkották a PERI UP Flex moduláris állványrendszert. A moduláris felépítésnek hála könnyen alakítható ami sok terhet levesz a kivitelezők válláról. A rugalmasságot a 25 cm-es rendszer raszterek biztosítják. A homlokzati állvány egyéb elemei, amilyenek a különféle hevederek és konzolok általában 50 cm-es csomóponti távolsággal illeszthető a többi egységhez.

A járófelületek botlásmentesen képezhetők ki, ami a balesetek elkerülését garantálja. Egy nagyon körültekintően kiképzett terméktípusról van szó, amit könnyű felhúzni, majd használatot követően lebontani és elszállítani. 6-os teherosztályig könnyedén használható. A hevedereken megtalálható Gravity Lock gondoskodik az egyszerű felépítésről és elemek csatlakozásáról. A homlokzati állvány kombinálható a PERI UP Easy elemivel szükség esetén.

Az állványmező hosszak több tartományban változnak, amikről részletes információ található meg a peri.hu weboldalon. A standard rendszerszélesség megfelel az európai szabványoknak, ezért bármilyen körülmények között alkalmazható. Kár lenne ezt a rendszert nélkülözni, hiszen mind költségeiben és megoldásiban ideálisak a feladatok ellátásra. A homlokzati állvány professzionális kiképzésével minden vállalkozás jól jár, ezért megéri ebbe befektetni. Legyen fókuszban a hatékony és biztonságos munkavégzés nagy magasságokban.