Mikor használnak ragasztó purhabot

A ragasztóként használt poliuretán hab – ragasztó purhab – szintén széles körben használatos különböző helyzetekben és iparágakban. Az alábbiakban néhány példa található arra, hogy mikor gyakran alkalmazzák a ragasztó purhabot:

Építőipar: A ragasztó purhabot használják az építési iparban a könnyűszerkezetes szerkezetek rögzítésére és rögzítésére. Például a ragasztó purhabot lehet használni tetőszerkezetek, falak, födémek, oszlopok és kerítések rögzítésére.

Bútoripar: A ragasztó purhabot bútoripari alkalmazásokban is használják. Kiválóan alkalmas bútorok összeszerelésére és rögzítésére, például a bútorlapok, lábak és támasztóelemek rögzítésére.

 

Csővezeték szerelés: A ragasztó purhabot használják csővezetékek és csatlakozók rögzítésére és tömítésére. Kiválóan alkalmas csővezetékek horganyzására vagy megerősítésére, valamint csővezetékek és szerelvények közötti hézagok tömítésére.

 

Kézműves és modellépítés: A ragasztó purhabot gyakran használják kézműves projektekben és modellépítésben. Könnyen formázható és ragasztóként működik a különböző anyagokhoz, például habhoz, fához, műanyaghoz stb.

 

Reklámipar: A ragasztó purhabot használják reklámtáblák, díszítőelemek és domborművek rögzítésére és stabilitásának növelésére. Biztosítja a tartósságot és a könnyű rögzítést.

 

Repedések és hézagok kitöltése: A ragasztó purhabot használják repedések, hézagok és üregek kitöltésére. Kiválóan alkalmas építőelemek közötti hézagok kitöltésére, például ablak- és ajtókereteknél, valamint falak és padlók közötti hézagoknál.

 

Ezek csak néhány példa a ragasztó purhab felhasználására. A ragasztó purhab sokoldalú termék, és számos más területen is használható, ahol ragasztásra, rögzítésre vagy tömítésre.