Nagy családi örömök és menő pólók

Nagy esemény történt velünk a minap. Nemrégiben ugyanis beköltözött hozzánk egy kis labrador kölyök, és hát mondanom sem kell, hogy az életünk azóta teljesen megváltozott. A jövevény, Molli, energiája és cukisága mindenkit elbűvöl, aki csak belép a lakásunkba. A pillanat, amikor először találkoztunk vele, egyszerűen felejthetetlen volt számomra. A kis szemei tele voltak kíváncsisággal és érdeklődéssel, és azonnal beleszerettünk, tudtuk, hogy ő a családunk eddig hiányzó tagja. Az örökbefogadás mellett való döntés egyébként nem volt könnyű, mert sok dolgot kellett mérlegelnünk (felelősség, lakhatás, életritmus, satöbbi) de mindketten azt éreztük a barátommal, hogy készen állunk arra, hogy egy új életke kerüljön a mindennapjainkba. És hát nyilván túltett még a várakozás izgalmain az a nap, amikor végre elhozhattuk őt az új otthonába. Az első napokban sokat aludt, de ahogy megszokta az új környezetet és minket, egyre érdeklődőbbé és aktívabbá vált. Az érzés, amikor a kis tappancsaival rám mászik, vagy éppen a farkát csóválja vagy fülel, és közben boldogan néz rám, semmihez sem hasonlítható. Az pedig, hogy felelősséggel tartozunk érte, nagyon különleges és egyben csodálatos érzés – néha még mindig nem hiszem el, hogy itt van velünk. Ezért azt kijelenthetjük, hogy a kiskutyánkkal való együttélésünk, az új „családi rend” minden egyes napja más és más kihívásokat és meglepetéseket tartogat számunkra. Az, hogyan tanuljuk meg a jelzéseit dekódolni, hogyan találjuk meg a megfelelő játékokat és tervezzük meg a napi sétákat, igazi csapatmunkát igényel részünkről. Minden pillanatban érezhető az a hihetetlen kötelék, ami közöttünk és Molli között létrejött. Természetesen nem mindig könnyű. Néha kicsit próbára tudja tenni az idegeinket. De minden kis tréfa és huncutság, na meg bosszankodás azonnal elfelejtődik, amikor bekukucskál a sarokból, vagy jelzi számunkra, hogy szeretne egy picit játszani. Már nem tudnánk nélküle elképzelni az életünket! Egy igazi ajándék, hogy megtaláltuk egymást – vele is és a barátommal is, így teljes egyelőre a mi kis családunk.

A család egyébként is nagyon fontos számunkra, és mindig azt szoktuk mondani, hogy a barátaink pedig a választott családtagjaink, szóval gyakoriak nálunk az összejövetelek, közös ünneplések és ajándékozások. Már egy jó ideje szeretünk inkább hasznos és egyben személyre szóló ajándékot adni, mint egy kis jelképes hülyeséget, így – ha éppen nem élményt adunk a megajándékozottnak, akkor – gyakran előhúzzuk a tarsolyunkból azt a helyet, ami már sokszor bevált nekünk, és ahol igazán egyedi ajándékokat tudunk venni. Ez nem más, mint a lolmarkt online áruház, ahol pulcsi és póló nyomás szokott lenni a fő attrakció, de egyébként bögrékre, táskákra, sapkákra is rá tudják tenni akár az általunk megálmodott mintát is! Szóval, ha olyan helyet keresel, ahol póló nyomással foglalkoznak, akkor örülhetsz, hogy rátaláltál erre a bejegyzésre, és egyben a lolmarktra.

Nem csak a mintáik különösen menők, hanem a termékeik minősége is nagyon szuper. Nekünk is van tőlük pólónk, amit már évek óta használunk, és még teljesen jól bírja a minta és az anyag is – előbbi nem halványult el, utóbbi nem szöszösödik, nem veszít a színéből. Millió meg egy hasonló tematikával rendelkező üzlet áll rendelkezésre, de ilyen minőséget és ár-érték arányt nehéz fokozni, szóval nálam a lolmarkt magasan veri az összeset! Persze nem próbáltam az összes ilyen jellegű boltot a világon, de amikkel nekem meg az ismerőseinknek tapasztalata volt, azoknál sokkal jobban meg vagyunk elégedve a lolmarkttal. Ha valaha is megfordult a fejedben, hogy magadat vagy egy szerettedet egy frappáns pólóval ajándékozd meg, akkor ne habozz, tegyél egy próbát a lolmarkttal – szerintem ők a lehető legjobb választás. Ráadásul különböző páros és tematikus pólóik is vannak – választhatsz lánybúcsúra, legénybúcsúra, szülinapra… és sorolhatnám. Nem csak viccesek, de egyediek is a mintáik, a méret- és színskála és szuper, és egyedi elképzeléseket, kívánságokat is el tudnak készíteni. A legjobban ez utóbbit szeretem, mert szabadjára engedhetem a fantáziámat, és meg tudják valósítani az elképzeléseimet – ráadásul a lehető legaprólékosabban és legalaposabban. Mivel a lolmarkt honlapján egy csomó termékük van fent, ezért érdemes időt szánni ezek megismerésére, és egy ajándékozás előtt akár az ő véleményüket is kikérni személyesen vagy telefonon. Az mindenesetre biztos, hogy választék van bőven, így szinte garantált, hogy nem fogunk „üres kézzel távozni” az oldalukról. Ha pedig párnak, tesóknak, barátoknak vagy több családtagnak szeretnél ajándékozni, akkor a pólópárokat és -szetteket ajánlanám figyelmetekbe, mint ahogyan már korábban említettem futólag. Hobbi alapján is választhatunk pólót vagy egyéb ruhaneműt, kiegészítőt ajándékba az ünnepelt részére, így igazán frappáns és személyre szabott mintájú és/vagy feliratú lehet a meglepetés. Mivel korábban már bevált a póló és a pulcsi ajándék, mi főként szeretünk annál maradni, a póló nyomás ráadásul hamar kész van, és általában több ruhája van egy embernek, mint amennyi személyre szabott bögréje, szóval ez egy ultimate tuti ajándék. Egyébként mi is nagyon szeretünk innen ajándékot kapni, ezt a szeretteink nagyon jól tudják, így leptek már meg bennünket egyedi és páros pólóval is, aminek természetesen nagyon örültünk, és úgy éreztük, nagyon eltalálták a stílusunkat, ízlésünket. Ha számodra teljesen újdonság egy ilyen rendelés, akkor sem kell félned tőle, ugyanis nagyon egyszerű az oldal használata és maga az egész folyamat is. Ráadásul, ha nem lenne oké a méret, még ingyenes cserét is biztosít az oldal, így tényleg abszolút kockázatmentesen vásárolhatsz.

Mi csak ajánlani tudjuk ezek után is a lolmarkt áruházat, mert sok vicces, megható és emlékezetes családi és baráti pillanatot okoztak már nekünk ezek a meglepetések. Bízom benne, hogy ti is megtaláljátok majd a nektek tetsző ajándékokat, és lekerül annak a terhe a vállatokról, hogy vajon mennyire választottatok jó ajándékot, hiszen szinte teljesen személyre tudjátok azt szabni. Időről időre érdemes ellátogatni az oldalra egyébként, én legalábbis így szoktam tenni, amikor van egy kis időm és épp unatkozom is, hogy megnézzem, milyen új mintáik vannak, mik azok, amiket lehet, érdemes a jövőben beszerezni, hiszen a saját grafikáik is nagyon meggyőzőek. A többinek pedig csak a fantáziánk szabhat határt, minden igényt, elképzelést próbálnak megvalósítani, ha mintáról van szó!

Nem érdemes sokat agyalni szerintem a lolmarktból történő rendelésen, a weboldalról is látszik, hogy egy fiatalos, naprakész csapatról van szó – legyen akár kedvenc sorozat, mondás, bármi ikonikus dolog, ami a megajándékozotthoz köthető, már meg is van a lehető legszuperebb ajándék! Nálunk mindig nagy az öröm, amikor kibontásra kerül az ajándék, és ahogy már írtam is, igazán emlékezetes tud lenni egy ilyen meglepetés.