Rendezvényhelyszín Debrecen közelében

Az ország keleti régiója, Debrecen és Nyíregyháza környéke megannyi izgalmas kirándulóhellyel és látványossággal csábítja magához az embereket.

2019-től ráadásul már nem csak kirándulásokat érdemes szervezni a környékre, hanem rendezvényeket is. Megnyitott ugyanis a Zsindelyes Cottage, egy különleges vintage hangulatú rendezvényhelyszín Debrecen és Nyíregyháza közelében.

A Zsindelyes Cottage varázslatos vidékies bája mindenkit elvarázsol. Egyszerre természetközeli és modern, egyszerre rusztikusan egyszerű és elegánsan pompás. A Cottage hamar belopta magát az ifjú házasulandók szívébe és az ország egész területéről érkeznek vendégseregek a vidám családi ünneplésekre.

Kevesen tudják azonban, hogy nem csupán esküvők, de különféle családi, baráti és céges rendezvények előtt is nyitva áll a Cottage kapuja.

A tágas rendezvényterem ideális lehet céges csapatépítők, családi, vagy baráti születésnapok ünneplésére is. Mivel a birtokon szálláslehetőség is rendelkezésre áll, így a vendégsereg akár több napra is érkezhet.

A különlegesen igényes gasztronómia, a művészien kivitelezett fogások, a hely varázsa, a zsindelytetős házikók garantáltan kellemes emlékként maradnak meg minden vendég számára.

Mindezek mellett valamennyi modern technikai feltétel is adott a profi, nívós rendezvényekhez.

A Cottage további különlegessége, hogy ugyanaz a tulajdonosi kör áll mögötte, akik a híres Zsindelyes pálinkafőzde mögött is. Így szolgáltatási keretében a hely vendégei interaktív pálinkakóstoló programon is részt vehetnek, megismerkedve a pálinkafőzés hagyományával és a pálinkakóstolás kultúrájával.

A Zsindelyes Cottage-ban tartott rendezvények minden esetben kedves odafigyeléssel, maximális precizitással kerülnek megrendezésre.