Szervezze üzleti és magáncélú rendezvényeit az elegáns Donautica Hotelbe!

Csodálatosan szép természeti környezetben, a Duna holtágának partján helyezkedik el a négycsillagos Donautica Hotel és Étterem. A Budapesttől 150, a Szekszárdi Borvidéktől 20 kilométerre található szálloda, kitűnő lehetőséget kínál üzleti és magán rendezvények szervezésére is. Legyen szó üzleti találkozóról, csapatépítő tréningről, születésnapi partiról vagy esküvőről, a helyszín adottságai, az étterem konyhája és a személyzet profizmusa garancia a sikerre.

Donautica: a hely, ahol bizalom épül

Sokan talán nem is gondolják, hogy a rendezvények szerepe milyen nagy jelentőséggel bír egy cég életében. Nemcsak azért, mert a munkatársak, üzleti partnerek irodán kívül is megismerik egymást, vagy mert a csapatépítő tréning alatt összekovácsolódik a közösség. A rendezvény jelzésértéke sem lebecsülendő: a kollégák felé a vállalat elismerését közvetíti, míg a partnerek felé bizalmat ébreszt. Ezért fontos, hogy a helyszín és kiszolgálás színvonala elsőrangú legyen.

Elsődleges a helyszín kérdése családi rendezvények szervezésénél is. Hiszen nem mindegy, hogy érzi magát az évfordulót, születésnapot ünneplő család vagy a násznép: ez az esemény hangulatát is befolyásolhatja.

Donautica Hotelben töltött napok a páratlan szépségű természeti környezet és az itt megélhető nyugalom által felejthetetlen élménnyé válnak. Az étteremben felszolgált ételek és borok, a wellness részleg szolgáltatásai és a szállás színvonala pedig szavatolja kollégái vagy családtagjai elégedettségét.

 

A Donautica által nyújtott szolgáltatások

Az impozáns Hotel egész éves nyitvatartással várja vendégeit. A modern épületben a tizenegy egyedi dizájnú szoba mellett kapott helyet a welness részleg és az étterem.

Akár 50 fő befogadására is alkalmas a rendezvények helyszínéül szolgáló körpanorámás Üvegterem. Az üzleti megbeszélésekhez, tréningekhez szükséges technika és eszközök rendelkezésre állnak a prémium kategóriás tárgyalóban, akárcsak a képzett személyzet és a catering. Az esti szórakozáshoz, a magáncélú rendezvények zeneszolgáltatásához egy kiváló minőségű zongora is található a teremben.

Többnapos rendezvények esetében a résztvevőket az épületben található egyedi tervezésű szobák várják, többségében fás, ligetes területre vagy a Holt-Dunára nyíló terasszal. Amíg a Madárles és Víztükör szobákból megcsodálhatják a vízpart flóráját és faunáját, addig a Szitakötő és Szellő szobák teraszán luxus körülmények közt pihenhetnek. Sportot kedvelő üzleti partnereinek kedveskedhet azzal, hogy az összenyitható Vitorlás és Bárka, vagy Sup és Bringa szobában foglal részükre szállást.

A szobákban található LED televízió, széf és minibár, ami jól jöhet a sokáig elhúzódó esti beszélgetéseknél. Az éjszakák nyugalmáról az elektromos redőny és a klímaberendezés gondoskodik. A szálloda recepciója 24 órán keresztül rendelkezésre áll, angolul és németül is beszélő személyzettel.

A tizenegy tematikusan berendezett szobán kívül hat exkluzív bungaló és egy különálló villa nyújt kényelmes szálláshelyet a vidámabb csapatépítők, kisebb családi rendezvények vendégei számára.

 

Feledhetetlen gasztronómiai élmények vendégeinek

Magyaros ízvilágú és nemzetközi ételspecialitások készítésében a Donautica Hotel és Étterem mesterszakácsai lekörözhetetlenek. Akár hazai, akár külföldi vendégeket hív a rendezvényre, az étterem menüsorával nem vallhat szégyent.

Amennyiben az eseménynek a régió bemutatása is része, megismertetheti kollégáit, vendégeit a Dél-Dunántúl jellegzetes ételeivel is, melyek mellé a híres Szekszárdi Borvidék boraiból választhatnak.

 

A Donautica Hotel és étterem szabadidős szolgáltatásai

A Donautica Hotel minden vendége használhatja a Wellness részleg szolgáltatásait: a szaunát, a kültéri medencét és a jakuzzit. A medence fluoreszkáló burkolata csodás látványt nyújt éjszakai fürdőzéshez.  A természetes vizek kedvelői nyáron a hatalmas stégen napozhatnak vagy a privát strand fürdőzhetnek. Sporteszközök, mint a sup, csónak, kenu és kerékpár díjmentesen kölcsönözhetők.

Itt valóban minden a vendégek kényelméről szól! Szeretne többet tudni? Kérjen ajánlatot!