Xiaomi Amazfit Bip, páratlan üzemidővel

Ma már egyre több gyártónál találkozhatunk a viselhető okos eszközökkel ilyen például a Xiaomi Amazfit Bip. Kezdetben inkább divatos kütyüknek számítottak, azonban most már fejlett technológiáról és applikáció kínálatról is beszélhetünk. Ezen a piacon az okoskarkötők és az okosszemüvegek mellett az okosóra már klasszikus eszköznek számít. A kereslet és a választék is folyamatosan bővül, így a vásárló számára nehéz az eligazodás. Van azonban néhány alapvető szempont, aminek a figyelembevétele segíti a vásárlót az egyéni igényeknek megfelelő okosóra kiválasztásában: például a forma, telefonunk operációs rendszere, plusz funkciók, futtatható applikációk, képernyő. A forma és a funkcionalitás mellett ezek a szempontok összefüggésben vannak az eszköz üzemidejével is. Mivel senki sem akarja naponta tölteni okosóráját, a legújabb eszközök tervezésénél a gyártók kiemelten figyelnek az üzemidőre.


Ezt tartotta szem előtt a Xiaomi is az Amazfit Bip megtervezésekor. A Xiaomi Amazfit Bip így a gyártó legújabb okosórája, amely a könnyen kezelhetősége és a jó üzemideje miatt nyújt egyedülálló élményt a felhasználók számára. A készülék szögletes formája az Apple Watch-ra emlékeztet. A gyártó a kijelző fényének szabályozásával oldotta meg azt a nagymértékű energiaspórolást, ami miatt a Xiaomi Amazfit Bip egy feltöltéssel akár egy hónapig is használható. Ez nagyon jó üzemidő egy okosórához képest! Előnyös plusz funkció a vízállóság, így fürdésnél sem szükséges levenni. Amennyiben este is a karon marad, mérni tudja az alvási szokásokat is. Ez csak néhány a sok hasznos funkció közül. A Xiaomi Amazfit Bip egyetlen említésre méltó hátránya az, hogy nincs beépítve magyar nyelv, de ez is könnyen kezelhető.
A nemrégiben megjelent Xiaomi Amazfit Bip néhány kattintással előnyös áron megvásárolható és páratlan üzemidejével nem fog csalódást okozni felhasználóinak!