A Retinol krém éjszaka fejti ki a hatását

retinol krém

Az arcunk feltűnően látható helyen van, ami azt jelenti, hogy jobban ki van téve a környezeti hatásoknak, ugyanakkor hamarabb észreveszik az esetleges hibákat. A Retinol krém az éjszaka csendes perceiben fejti ki a hatását, hogy reggel sokkal frissebbek legyünk, hozzá passzoló selymes arcbőrrel. Érdekes, hogy a krémeket megnézve kétfélével fogunk találkozni: nappali és éjszakai készítménnyel. Első ránézésre úgy tűnhet, hogy valójában teljesen mindegy melyiket használjuk. Mekkora tévedés! A Retinol krém nem véletlenül fejti ki éppen éjjel a hatását, nappal egészen más összetevőkre lesz szükségünk. Miért?

A szakértők kimutatták, hogy az éjszakai órákban a bőrünk sokkal jobban megába szívja a krémekben található tápanyagokat, mint például a vitaminokat. Nappal ez egy kicsit másképp zajlik le, ráadásul a napsugárzással, az autókból származó gázokkal és a sminkkel is meg kell küzdenie. Ha a nappali órákra készülünk, akkor olyan termékre van szükségünk, ami ezeket a szempontokat is figyelembe veszi. A Retinol krém nem véletlenül az este barátja, mivel ránctalanító hatását akkor fejti ki a leghatékonyabban, amikor alszunk. Igen, a Retinol krém használatával azt fogjuk tapasztalni, hogy napról-napra simábbá válik a bőrünk.

A Kubeba varázslatos ereje

Mit csináljunk nappal? A reggeli óráktól kezdve rohanás és stressz vár ránk. Ilyenkor a Kubeba növényből származó illóolaj cseppek fognak ellazítani minket. A citrusos illat mellé enyhén fűszeres élményt kapunk, ami megnyugtatja a testet és ellazítja az elmét. Mindegy, hogy milyen nehéz napon vagyunk túl, a Kubeba gyorsan és hatékonyan fejti ki a hatását. A felhasználásának több módja is létezik, azt választjuk ki, amelyik a legjobban passzol a személyiségünkhöz. Egyesek az aroma lámpába csepegtetik a Kubeba illóolajat, mások a masszázsolajhoz keverik hozzá, de akár a fürdővízbe is beletehetjük. Nincs annál jobb, mint egy kis meleg vizes relaxáció, hogy teljes mértékben megfeledkezhessünk a nehéz órákról és a rohanásról.

Ma nagyon nehezen tudjuk elkerülni a problémás helyzeteket. Nemcsak a munkahelyen, hanem a hétköznapi tevékenységeink során is biztosan megjelennek, menjünk vásárolni vagy nézelődni. Minden bizonnyal belefutunk valakibe, aki mérges, aki dühös, vagy csak bele akar kötni a többiekbe. Innentől kezdve folyamatosan romlik a napunk és este a szeretteinken fogjuk levezetni a fáradságot. Ha a Kubeba megnyugtató cseppjeit vetjük be, akkor újra megtapasztaljuk a nyugalom szigetét, amit minden otthonnak jelképeznie kéne, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.