A személyi kölcsön előnyei

A személyi kölcsön több jellemző miatt is kedvező. Rugalmas és gyors az ügyintézés, kezes nélkül is jelentős összeg igényelhető. Csokorba gyűjtöttük a fontosabb információkat.

 

Segítség céljaink eléréséhez

A hitel nagy segítség a nehéz pillanatokban. Legyen szó lakásfelújításról, új autó vásárlásáról, vagy a meglévő gépjárművünk szervizeléséről, de remek, gyors segítség lehet akár esküvőnk megszervezéséhez is.

A személyi kölcsön hitelkalkulátor segítségével ki lehet számolni, hogy mekkora összeget kell visszafizetni. Amennyiben soknak találja a kapott törlesztőt, akkor a futamidő változtatásával csökkenthető a részlet. A személyi kölcsön visszafizetése egyenletes, a havi összeg nem változik.

A személyi kölcsön munkáltatói igazolás nélkül is igényelhető. Csak annyit kell bizonyítani, hogy az elmúlt három hónapban érkezett munkabér- vagy nyugdíjjóváírás a bankszámlára. A személyi kölcsön feltétele, hogy az igénylő betöltse a 23. életévét, és rendelkezzen állandó (bejelentett) lakóhellyel. A külföldi munkavállalásból származó jövedelem nem fogadható el a hitel igénylésekor.

Sokakat érdekel, mekkora összeghez lehet hozzájutni fedezet nélküli személyi kölcsönnel. A maximális összeg 10 millió forint, előfordulhat, hogy adóstársat kell bevonni az igényléshez.