Hajnövesztés egyszerűen és kíméletesen

hajnövesztés

Töredezett hajvégek? Fakó, élettelen tincsek? Bizony, ez sokakkal előfordul, főleg, ha gyakran használják a hajfestéket, göndörítő vasat és egyéb hajformázókat. A hajnövesztés nem feltétlenül jelent egyet azzal, hogy megválunk a tincseinktől és hónapokig, évekig várjuk, amíg újra szép és hosszúak legyenek. Természetesen a hajvégek felfrissítése sohasem árt, kipróbálhatunk házilag készített pakolásokat ricinusolajból, tojássárgájából és E-vitaminból, azonban a legegyszerűbb, ha a Varga hajcseppeket vetjük be. Ezek a cseppek nemcsak megállítják a hajhullást, hanem a gyökerektől regenerálják a haj teljes szerkezetét.

A hajnövesztés szintén igen hatékony, ha a cseppekkel együtt a Varga gyógynövényes vagy koffein sampont is alkalmazzuk. Egy ilyen kúrát bármikor elvégezhetünk, itt azonban fontos a következetesség. A cseppeket ugyanis naponta kell felvinni a fejbőrre, majd bedörzsölni, a sampont pedig ajánlatos kétnaponta alkalmazni. A hajnövesztés így garantáltan gyors és egyszerű lesz, örömmel tapasztalhatjuk majd, hogy akár több centit is nő havonta a hajunk. Ha pedig azt szeretnénk, hogy a hajvégek ne sérüljenek, akkor mindenképpen alkalmazzuk a termékcsalád hajbalzsamját. A hajnövesztés így egyszerűbb már nem is lehet.

Hasznos hajnövesztő tippek a Varga cseppek weboldalán is vannak

Itt a tavasz, végre lekerül a sapja, kapucni! A hajnövesztő tippek ilyenkor különösen jól jönnek, hiszen mindenki szeretné az egészséges hajkoronáját megmutatni a világnak. A téli időszak meglehetősen lemeríti az ember vitaminkészleteit, ezért jó minőségű étrend-kiegészítőket a szép haj érdekében is érdemes fogyasztani. A hajvégekből is lehet 1-2 centit vágatni, hogy azok egészségesebbek, könnyebben fésülhetőek legyenek. A hajnövesztő tippek között megtalálhatóak azon készítmények használata is, amiket külsőleg kell alkalmazni. Ezek ugyanis közvetlenül a fejbőrbe jutnak, így azonnal hasznos vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látják el a hajhagymákat.

Ha pedig a hajhagymák egészségesek, akkor a hajszálak is azok lesznek. A legpraktikusabb hajnövesztő tippek azok, amelyek nem sarkallják az érintetteket sebészeti beavatkozásokra vagy hormontartalmú készítmények szedésére, mint például a DHT blokkolók. Ezek ugyanis csak végső megoldásként jöhetnének szóba. A hajnövesztő tippek közelebb vannak, mint gondolnánk. Elég rákeresni a vargacseppek.hu weboldalra, ahol ezeket megtaláljuk, közben a Varga hajnövesztő termékeket is megrendelhetjük remek áron, eredeti minőségben, gyors kiszállítással.