Csőtörés elhárítás

A csőtörés igen kellemetlen, pláne, ha jól látható és komoly károkat okoz. Ha csőtörés elhárításra van szüksége keressen Minket!

Sajnos életében legalább egyszer mindenki szembesül azzal, hogy az ingatlanában csőtörés van. Előfordul, hogy nem is gyanakodunk, csak kisebb jelek mutatják, hogy valami nincs rendben. Előfordul, hogy a fal, plafon vagy padló vizesedik fel, felpúposodik a parketta, lejön a tapéta. Másik gyakori jel a csöpögő csap, bár ez ritkábban szembetűnő. Ezekben az esetekben egyértelmű, hogy csőtörés elhárításra van szükség.

Azonban a legrosszabb, ami ingatlan tulajdonossal történhet, ha észreveszi, hogy a vízfogyasztás az egekbe szökött. Ez könnyen megeshet egy kisméretű repedés esetén is. A nyomás ilyenkor eszméletlen mennyiségű vizet tud kipréselni egy egészen apró repedésen és így szinte észrevétlenül nyomhat kis köbmétereket órák alatt is. Csőtörés elhárítás az ilyen hibák megkeresésével kezdődik.

A mai, modern vízszerelő eszköztárában már nemcsak a villáskulcs és a csőfogó szerepel. A csőtörés elhárítás sem úgy megy már, mint régen. Az első lépés a törés, repedés helyének megállapítása és ehhez már nem kell csákányt ragadni. Egyik ilyen lehetőség a jelzőgázos mérő, ami a rendszerbe juttatott gáz koncentrációjának mérésével segít megtalálni a pontos helyet. A másik a hőkamerás vizsgálat, de számos eszköz van még a szakemberek kezében.

A hibás csőtörés elhárítás sajnos akár többe is kerülhet, mint egy jó szakember munkadíja, így ne sajnáljuk megkeresni a legjobb szakembert! Egy jó vízvezeték szerelő pontosan beméri a probléma helyét és csak az adott területen dolgozik. Mindezt úgy teszi, hogy a munka végeztével a lehető legkevesebb utómunkát hagyja hátra és ne okozzon kárt a jól működő eszközökben.

Megbízható, gyors, precíz szakembert keres csőtörés elhárításra? Forduljon hozzánk bizalommal!