Legyen otthonunk része a rusztikus egyedi méretű étkezőasztal

rusztikus egyedi méretű étkezőasztal

Vannak olyan stílusok és trendek, amik egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból. Még a legmodernebb 21-ik századi lakásban is helyet kaphat a rusztikus egyedi méretű étkezőasztal. A fának, mint a legrégebb óta használt természetes építőanyagnak, sajátos kisugárzása van. A természet egy kis darabja ez, ami rendületlenül szolgálja az embert. Minek a tömeggyártásban kapható bútorlap, amikor még mindig megtalálhatók a padláson a régi tetőzet gerendái, amik csak foglalják a teret, de nem tudjuk, mihez kezdjünk velük.

Érdemes azokat alapanyagként tekinteni. A belőlük készült bútordarabok, sajátos mintázatának hála megismételhetetlen darabról lesz szó minden rusztikus egyedi méretű étkezőasztal estében. Ha valamire, akkor erre megéri költeni.


Tegyük otthonunk szerve részév a rusztikus egyedi méretű étkezőasztalt
A teraszon, nappaliban ugyanúgy helyet kaphat a rusztikus egyedi méretű étkezőasztal. A precíz felületkezelésnek hála olyan külsőt fog kapni, ami remekül viseli az idők próbáját, valamint a rendszeres használat során a kopásnak is ellenáll. Ami a méreteket illeti azok tényleg igényre szabhatók a térkihasználás függvényében. A BútorKovács munkatársai egy régi fotó alapján is képesek ismét megalkotni a térbe remekül illeszkedő bútordarabot.

Viszont a rusztikus egyedi méretű étkezőasztal akár bővíthetővé, kihúzhatóvá tehető, minőségi német vasalat beépítésével. 4-6 személyestől (150 cm hosszú és 80 cm széles) kezdve, egészen a 20 személyes (500 cm hosszú és 200 cm széles) típusokig bármekkora méret kérhető. Nincs tehát más tennivaló, mint leadni a rendelést és várni az eredmény megszületésére.