Mutatunk egy módszert, amivel neked sem jelent majd gondot a nyelvvizsga!

Az angol nyelv ismerete egyre inkább elvárás a mindennapok során, hiszen olykor már a magánéletben is nehéz boldogulni nélküle, a munkában, a karrierépítésben pedig egészen biztosan szükség lesz rá. Egy angol középfokú nyelvvizsga megszerzése nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat, még akkor sem, ha azt hiszed, neked nem fog menni. Mutatunk egy módszert, amely biztosan segít!

Teszteld magad a nyelvvizsga előtt

Az angol középfokú nyelvvizsga megszerzéséhez elsősorban magabiztos nyelvtudásra lesz szükség, ezt türelmes hozzáállással, szisztematikus tanulási technikával és nagy akaraterővel lehet megszerezni. Ez azonban csak az egyik lépés a sikeres nyelvvizsga felé, hiszen semmit nem ér a nyelvtudás, ha azt a nagy napon nem képes valaki prezentálni. Mire gondolunk? Sokan belefutnak abba a hibába, hogy azt hiszik, az angol a második anyanyelvükké vált, aztán a vizsgán úgy leizzadnak a feladatlap láttán, hogy a meglepődöttségtől elfelejtenek mindent, amit tanultak. Hogy ez ne történhessen meg, már az éles bevetés előtt érdemes olyan teszteket, gyakorlófeladatokat kitölteni, végigcsinálni, amelyek felkészítenek a nyelvvizsga metódusára, a várható körülményekre. Ebben segít a Vizsga4U!

Meglepetés kizárva, mindent kipróbálhatsz

Az oldal legfőbb célja, hogy interaktív angol középfokú nyelvvizsga feladatok bemutatásával készítsenek fel mindenkit, akire nyelvvizsga vár. Hogy lehetséges ez? Megmutatnak mindent, amivel a teszt során találkozhatsz majd. Ami az egyik gyakori feladattípust, a nyelvtani kérdéseket illeti, a digitálisan elérhető feladatsorok segítenek a gyakorlatszerzésben, ha pedig valamit nem tudsz, magyarázatokkal mutatják meg a megoldást. A szövegbehelyettesítés egyszerre méri a szövegértést, valamint a nyelvtani szabályok helyes alkalmazását, erre is szükséged lesz. A szövegértés egyéként lehet írásos feladat, amikor meg kell érteni, mit írtak neked a tesztlapra, de a hallott szövegértésre is felkészít az oldal, amelyen több tucat hangfájl elérhető, mint vizsgaszimuláció. A levélsegéd dolga pedig nem más, minthogy bevezessen az egyik mumus, a levélírás dogmatikus szabályaiba.

Miért éri meg a Vizsga4U módszerét választani?

A legfontosabb talán az ár-érték arány. Az ingyenes feladataiknál sehol nem találni olcsóbbat, de a teljes szolgáltatás is meg lehet vásárolni mindössze egyetlen tesztkönyv árának megfelelő összegért. Ez okos befektetés, hiszen több mint ezer feladatsorhoz lehet így hozzáférni, valamint a már említett hangfájlokat is fel lehet használni, amire egy könyv esetében nincs lehetőség. A program ráadásul egy könyvnél okosabb, interaktívabb, hiszen elmagyarázza a nyelvtani szabályokat, kifejezéseket gyakoroltat be a levélírás közben. Szintén fontos, hogy az oldallal a gyakorlatban tesztelheted a tudásodat. Egy nyelvtani szabályt néha hiába olvas el az ember százszor, az csakis annak alkalmazása közben rögzül a fejben – a Vizsga4U esetében pontosan ez a helyzet. Sőt a korábban kitöltött teszteket a tapasztalatok fényében újra lehet írni, ezzel mindenki ellenőrizheti a saját fejlődését. Hát nem hangzik jól? Ha nyelvvizsgára készülsz, vágj bele!