Válogasson az egyedi bejárati ajtók között

bejárati ajtók

Egy ház stílusát több dolog befolyásolhatja. Ide tartozik példának okáért a nyílászárók kiképzése.

Ezek alatt nem kimondottan csak az ablakokra kell gondolni, mert a bejárati ajtók azok, amiken keresztül áthaladva beérkezünk a helyiségekbe. Ennek megfelelően a vendégek is legelőször ezt fogják megpillantani és mint tudható az első benyomás minden helyzetben fontos tényező. Szerencsére a modern technikai megoldásoknak hála a legújabb trendek követése, már semmilyen kihívást sem okoz. A bejárati ajtók széles választéka érhető el, mint anyagukat, formavilágukat, megjelenésüket tekintve. A biztonság területén is bőven túlteljesítenek, hiszen olyan masszív szerkezeti felépítéssel rendelkezhetnek, ami gátat szab a felfeszítésnek, a zárak megfúrásának. Nincs tehát más teendő, mint kiválasztani az ideális típust.
Miből készülhetnek a bejárati ajtók?


A bejárati ajtók alapvetően 3 anyagból szoktak készülni típusaikat tekintve. Kérhető fából, műanyagból és acélból az előállításuk. Minden változatnak megvan a maga előnye és minimális hátránya, de a kompromisszumok már csökkenthetők jelentős mértékben. A bejárati ajtók többsége egyre gyakrabban műanyagból lesz előállítva. Ennek népszerűségét az erős acél merevítés és több irányban állítható biztonsági pántok adják.

A színvilág tetszés szerint választható és csak minimális karbantartás igényel. Ezzel szemben a fa egy nagyon klasszikus választás, de az időjárás viszontagságoknak kitett részeket rendszeresen kell ápolni, a tartósság érdekében. Megjelenésük viszont kellemes, meleg hangulatot áraszt. Az acél bejárati ajtók minden ízükben a tartósságot és biztonságot sugározzák kifelé. Hosszútávon gondolkodva jó eséllyel velük jár a legjobban.