A túrázás befejeztével súlyproblémák kezdődtek

Mindig is imádtam utazni, konkrétan a szomszéd dombságban tett kirándulástól kezdve a világ másik felére indított repülőútig nekem tényleg bármi jöhet.

Régebben ennek a rugalmasságomnak nagy előnye volt, ugyanis – valljuk be őszintén – egy fiatalnak nincs túlságosan sok pénze ahhoz, hogy távoli úticélokat célozzon meg, vagy éppen egy 4-5 csillagos wellness szállodában lógassa a lábát hetekig. Ebből a tényből következett, hogy fiatalabb koromban rengeteget kirándultunk és túráztunk, ahová csak lehetett tömegközlekedéssel mentünk a barátokkal, így hát mozgásból bőven kijutott.

Az idő előrehaladtával – és persze az anyagi helyzetem javulásával – változott ez a helyzet. Egyre kényelmesebb megoldásokat választottam az élet minden területén, ami persze boldoggá tett, de nem figyeltem kellően magamra, így a testem is elkényelmesedett. A szűk ruhák nem jelentettek visszatartó erőt, és a testem gömbölyödésében további „segítséget” nyújtottak a kényelmes, svédasztalos all inclusive wellness hétvégék és nyaralások, ahol annyit ettem, amennyit nem szégyelltem.

Nemrégiben azonban elhatároztam, hogy változtatni fogok mindezen, ugyanis nem élhetek így. A túlsúly nem csak a tükörképem teszi tönkre, hanem az egészségem is.

Hát, mondanom sem kell, a fogyás nem egyszerű téma. Szilárd elhatározás mellett is meggyötöri és próbára teszi az ember lányát, testileg és lelkileg egyaránt.
Egyik ismerősöm – látva és értékelve az erőfeszítéseimet -, javasolta, hogy keressek valamilyen szert, amivel támogathatom a fogyásomat. Nem igazán tudtam, mire gondol, úgyhogy azt javasolta, hogy nézzek szét a prevenciopatika.hu oldal Elhízás elleni szerek alkategória elnevezésű menüpontjának termékei között.
Nem csak a hasára ütve beszélt ez a barátnőm, hanem ő is egy 25 kg-os fogyást prezentált nekünk tavaly, így hallgattam rá, és megkerestem az említett weboldal Elhízás elleni szerek alkategória nevű fülét.

Kérem szépen emberek, volt itt minden, mi szem-szájnak ingere! A prevenciopatika.hu oldalának egyik (számomra legalábbis) legértékesebb kategóriája ez, ugyanis itt sok-sok oldalon keresztül mutatják be azokat az étrend-kiegészítőket és fogyást támogató pirulákat, teákat, melyek a segítségemre lehettek.

Tudtam persze, hogy nem ez fogja megváltani a világot, de egy hónapokon át tartó fogyókúra esetén az is segít, ha valami energiát az az edzéshez, csökkenti az étvágyat, vagy éppenséggel kicsit eltelít, és nem fogok sóvárogni egy plusz tányér étel után.

A barátnőm ajánlott is néhány terméket, amiket be is pakoltam a kosaramba. Elvégre, ha neki bevált, nekem is jó lesz.
A vásárlás nagyon-nagyon könnyen ment. A weboldal gyors, átlátható volt, a termékek leírása pedig részletes. Igazából a vásárlás végére már úgy éreztem, hogy a barátnőm nélkül is tökéletesen ki tudtam volna választani, amire szükségem volt, hiszen minden fontos infó fel van sorolva egy adott terméknél.

Nagyon szeretem, hogy a prevenciopatika.hu oldalán mostanában 15.000 Ft feletti rendelésnél ingyen van a szállítás. A szállítási díjat mindig is ilyen felesleges pénzkidobásnak éreztem, emiatt inkább pakoltam mindig valamit a kosárba még, amire tudtam, hogy szükség lesz. Tökéletes példa erre a multivitamin vagy C-vitamin, ami a család bármely tagjának jól jöhet.

Ja, és ha már szállítás: a prevenciopatika.hu-nál lehet csomagpontra is kérni a szállítást. Ez nagyon tetszett nekem, ugyanis sokszor nem vagyok otthon napközben, és utálom, amikor emiatt szervezkednem kell a futárral, hogy mit csináljon, hol hagyja a csomagot. Na meg persze így legalább délutánonként volt egy plusz indokom, amiért sétálni mehettem, ezzel is növelve a napi mozgásom mennyiségét.

Már kissé elkalandoztam, de ez a lényegen nem változtat: a prevenciopatika.hu rengeteget adott hozzá az én fogyási sztorimhoz. A rendelés könnyű volt tőlük, nagyon megbízható a cég és a termékek is minőségiek.

Mióta megmutatta a barátnőm az Elhízás elleni szerek alkategória részt a prevenciopatika.hu-n, azóta a súlyom is rendeződött, valamint a webshopba is beleszerettem.
Azóta minden étrend-kiegészítőt innen szoktam rendelni, és bátran ajánlom másoknak is.

Ja, és majdnem elfelejtettem, de van még egy pluszpont a prevenciopatika.hu számára: bárhol vagyok a világon, ugyanúgy le tudom adni a rendelést, akár egy hegytetőn vagy egy wellness szállodában is.