Egyedi lánykérés ötlet után kutatsz?

Amikor megszületik a döntés egy férfi fejében, hogy álmai hölgyével egy életre összekösse az életét, akkor jellemzően felmerül a kérdés, hogy hogyan történjen meg a nagy esemény. A lánykérés minden nő életében jelentős esemény, így érdemes emlékezetessé tenni, méghozzá szó szerint. A karácsonyfa egyik ágára húzott jegygyűrű vagy a vacsora során feltett kérdés túl snassz, sablonos. Viszont lehet igazán különleges és emlékezetes a lánykérés, el is áruljuk, hogy hogyan!

A varázslatos pillanat megörökítve

A lánykérés akkor igazán különleges, ha a hölgy nem számít rá. Sokszor hallani mennyasszonyokat, amit az eljegyzésről mesélnek és rendre elhagyja szájukat a mondat, miszerint „Számítottam rá!” Így viszont nem igazi meglepetés a lánykérés. Ha szeretnéd, hogy igazán ütős legyen a lánykérés, akkor érdemes olyankor feltenni a nagy kérdést, amikor egyáltalán nem számít rá. Például egy páros fotózás során, mely így jegyesfotózás is lehet kedvesed tudta nélkül. A készülődés izgalma, a szettek kiválasztása, a tökéletes smink és a pózok mind-mind lefoglalják. Meg sem fordul a fejében, hogy te épp akkor teszed fel a nagy kérdést!

Ráadásul így nem csak emlékeitekben marad meg ez a varázslatos pillanat, hanem a képeken is. Visszanézhetitek a pillanatot, ahogy letérdeltél, ahogy szíved választottja meglátja a gyűrűt, meghatódik és a végtelen meghatottságot, hogy életetek új mérföldkőhöz ért. A páros fotózásnak álcázott jegyesfotózás kapcsán érdemes beavatni a fotóst is, így neked kedvezően tudja alakítani a körülményeket.

De, mégis hol?

Például Debrecenben a DomiArt Photo Stúdió fotósával, Tóth Lászlóval. Ha a közelben laktok, akkor elég csak lefoglalni az időpontot, viszont ha távolabb, akkor a fotózás egy kirándulással is összeköthető. Tóth László fotósnak már többször volt része fotózáson történt lánykérésben, így nagyon sok hasznos tanáccsal tud ellátni. A helyszínek kapcsán is tud ötleteket adni, illetve a lánykérés kivitelezésében. Neked is sokkal egyszerűbb lesz, ha a jegyesfotózás során nem kell mindenre egyedül figyelned, hanem lesz segítséged.

Az egyszerű páros fotózás a lánykérést követően hamar átalakul és jegyesfotózás keretein belül örökíthetitek meg a szerelmetek. De, ha van hozzá kedvetek és szeretnétek egy igazán különleges képeket magatokról, akkor akár kreatív jegyesfotózáson is részt vehettek. Ennek lényege, hogy szerelmeteket keretbe helyezitek, mely lehet egy stílus, tematika vagy helyszín. Egy olyan keret, amely tökéletesen passzol hozzátok. A kreatív jegyesfotózás készülhet a fitness, a dark, a szenvedélyes vagy a gengszter romantika jegyében. Csak rajtatok múlik, hogy milyen típusú jegyesfotózás által ünneplitek meg a szerelmetek!

Ha megszületett a döntés, hogy megkérd kedvesed kezét, akkor érdemes elhinteni neki, hogy részt vehetnétek egy páros fotózáson. A legtöbb nő vágyik erre, így nem kell hosszan győzködnöd. Ha előrelátó vagy, esetleg nem szeretnéd, hogy átlátszó legyél a páros fotózás sztorival, akkor akár egy fotózás ajándékutalvánnyal is meglepheted!