Merevítő nélküli melltartó a legkényelmesebb melltartó fajta

Merevítő nélküli melltartó

Sok esteben megesik, hogy melltartóra sincs szükség, de bizonyos kor felett vagy bizonyos esetekben azonban a melltartó nélküliség nem a legideálisabb választás.

Nőként nagyon is fontos az, hogyan nézünk ki, milyen a megjelenésünk. Sokszor már tinédzserkortól hordunk melltartót, és a legtöbb nőnek egész gardróbnyi gyűjteménye van a legkülönfélébb darabokkal, a legváltozatosabb formákban. De, akit a feltétel nélküli kényelem és szabadság vezet, vagy csak szuperkényelmes viseletet szeretne otthonra, nyugodt szívvel válassza a merevítő nélküli melltartókat.

A merevítő nélküli melltartó az egyetlen olyan fehérnemű, amellyel a testünk fellélegezhet egy kicsit, a kényelmet előtérbe helyezve. A merevítő nélküli melltartók pont annyira gyönyörűek, mint a merevítősek. Ennek a típusú melltartónak a megalkotásában az anyag és a szabás nagy szerepet játszik, mivel a melleknek megfelelő alátámasztást kell biztosítani, pontosan ezért többféle változatban készülnek.

A kimondottan széles vállpántok például komoly segítséget nyújtanak a nagyobb mellek miatt érzett teherviseléskor, bár igaz, hogy a vállpántos felsőhöz nem passzolnak.

A merevítő nélküli melltartó használata számtalan előnnyel rendelkezik. Ezek a típusú melltartók jól szellőznek és szuperkényelmesek, valamint 100%-osan azt az érzést biztosítják, hogy mintha nem lenne rajtunk semmi, egyáltalán nem zavarnak a mozgásban. Előnyős a merevítő nélküli melltartó használata azoknak, akiknek megereszkedett melleik vannak, illetve azok számára is, akiknek a melleik távol vannak egymástól.